o bendu

"..želim da vas gledam ali mi se ne da jer mi vaši brane da vam srce predam..."

- Planet caravan-
muzika nas pokreće

Naše putovanje je počelo 2008.godine. 

Počeli smo kao četvorka (Dragan Vukotić – vokali, Aleksandar Urošević – solo gitara, Miloš Nikolić – ritam gitara i Dražen Urukalo – bas). Svirali smo obrade rock i pop hitova u unplugged varijanti. Aktivno smo svirali više od 5 godina širom Srbije i publika je uvek mogla da računa na dobru zabavu i repertoar prepun hitova, u neobičnim aranžmanima. 

Krajem 2014. bendu se priključuje Mirjana Sarić, kao ženski vokal i Miloš Ivić, za bubnjevima. Počinjemo da radimo svirke kao full bend i pesme, iz unplugged, prebacujemo u elektro. 

Krajem 2015.počinjemo sa autorskim radom i rešavamo da “opipamo puls” publici, sa pesmom “Jedrenjaci”. Pesma je naišla na odličan odziv i ređaju se singlovi “Karavan” (koja postaje zaštitni znak benda), “Čarobno mesto” i “Glavni junak”. 

U maju 2018.izlazi naš prvi album “Dno neba”,za izdavačku kuću ONE RECORDS. Bend počinje aktivno da svira i promoviše album. Stigli smo i do BIH i Hrvatske, gde smo odlično prihvaćeni. Krajem 2018.u bend dolazi bubnjar Nikola Likić i daje novu dimenziju pesmama i samoj svirci.
Dok aktivno sviramo, radimo na novim spotovima i uveliko pripremamo materijal za drugi album. Ne planiramo da stanemo jer je muzika ono što nas pokreće i najsrećniji smo dok je delimo sa nama dragim ljudima!

Close Menu